If the page takes too long to load it is possible that you have disabled javascript in your browser. Please visit https://www.enable-javascript.com/ to find out how to enable javascript on your browser

Wedstrijd

FEBIAC geeft 3 x 9.999€ weg ter ere van het 99e Autosalon*.
Doe mee en maak kans op één van de 3 aankoopcheques van 9.999€ bij aankoop van een nieuw voertuig!

De 99ste editie van het Autosalon gaat dit jaar door in de showrooms van de concessiehouders bij jou in de buurt. Wacht dus niet langer en bezoek tussen 14 en 31 januari een van de concessies van de merken (Auto, Moto of Van) en ontdek er alle nieuwigheden én uitzonderlijke Salonpromoties. 

Bovendien maak je kans om één van de 3 aankoopcheques van 9.999€ te winnen bij aankoop van een nieuw voertuig. Er is 1 cheque te winnen per voertuigcategorie: auto, motor en licht bedrijfsvoertuig.

Deelnemen aan de wedstrijd is supereenvoudig:*

  • Beantwoord de onderstaande enquête, de wedstrijd- en schiftingsvraag;
  • Rep je naar een officiële concessiehouder tussen 14 en 31 januari en laat een door de dealer getekende offerte opmaken voor de aankoop van een nieuw voertuig.

De potentiële winnaars zullen in de loop van de maand maart persoonlijk gecontacteerd worden. Ze moeten dan een getekende offerte voor de aankoop van een nieuw voertuig (auto, motor of licht bedrijfsvoertuig) kunnen aanleveren. Opgelet, enkel een door een dealer getekende offerte met datum tussen 14 en 31 januari 2022 is geldig voor deelname aan de wedstrijd.

(*) Het gedetailleerde wedstrijdreglement kan je hier raadplegen. 

P - WYSIWYG - Alignment Center